22.4 C
Ioannina
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.): 16ο Motor Festival 2020

16o Motor Festival 2020 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.)

Από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου η πόλη των Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει το 16o Motor Festival 2020. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.).

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης “16o Motor Festival 2020”, κ. Μιχάλης Κοντιζάς, τόνισε:

«…θα φέρουμε κοντά όλον τον κόσμο της μοτοσικλέτας, τα 4×4, τα φορτηγά, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία προκαλούν πολύ θέαμα. Θα φέρουμε οδηγούς από τη Βαλτιμόρη, την Αμερική, από τα Βαλκάνια, οδηγούς από όλη την Ελλάδα με σκοπό να αποθεώσουν και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο μέγιστο…»

«…η είσοδος είναι μόνο 5 ευρώ για τα παιδιά, 10 ευρώ για τους μεγάλους και φυσικά ειδικές τιμές για ευπαθείς ομάδες…»

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου που θα βοηθήσει για τη διαμόρφωση της χωμάτινης αρένας. Το Δήμο Ιωαννιτών, όπου το Motor Festival είναι υπό την αιγίδα του. Τις τοπικές λέσχες, που θα συμμετέχουν και θα παρευρίσκονται με τους αθλητές τους και οι ίδιοι που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να φέρουν κοντά, εδώ στην Ήπειρο δεκάδες χιλιάδες κόσμο από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τα Βαλκάνια.

«Ραντεβού όλοι 21 – 23 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων. Σας περιμένουμε για να ζήσετε το αξεπέραστο»

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Γοργόλης, ανέφερε:

«Καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά στην Ήπειρο και στα Γιάννενα το Motor Festival , μια πραγματική γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μια γιορτή, η οποία, όπως ανέφερε και πριν ο εκπρόσωπος (κ. Μιχάλης Κοντιζάς), είναι μια απ΄ τις εκδηλώσεις που εμείς ως Περιφέρεια Ηπείρου την υποστηρίζουμε. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε πάρα πολύ για τη διαμόρφωση του χώρου στον οποίο θα γίνουν αυτές οι επιδείξεις. Οι επιδείξεις, οι οποίες θα γίνουν και από μηχανές και από τετρακίνητα οχήματα διαφόρων διαστάσεων».

«Βλέπουμε ότι αυτό το οποίο έρχεται θα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και εμείς δε μπορούμε να απέχουμε. Επομένως, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ στη διαμόρφωση του χώρου ως μια από τις εκδηλώσεις που η Περιφέρεια Ηπείρου τις εντάσσει στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού. Μπορούμε να πούμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε ότι γίνονται πάρα πολύ σημαντικά βήματα στο κομμάτι του μηχαναθλητισμού».

«Το Motor Festival συμβάλλει σε αυτό το σκοπό στην ανάδειξη αυτού του αθλήματος, το οποίο όπως είπε ο κ. Κοντιζάς, πολλές φορές θεωρείται παρεξηγημένο. Είναι αυτό όμως πάρα πολύ όμορφο, έχει κι αυτό τις ομορφιές του κι εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να καλέσουμε τον Ηπειρωτικό λαό, τον λαό ο οποίος ενδιαφέρεται και θέλει να δει κι αυτό το κομμάτι του αθλητισμού, να το επισκεφτεί και να δει ότι πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφο. Και μια ξεχωριστή εμπειρία διαφορετική από τις υπόλοιπες. Επομένως, κι εμείς στηρίζουμε το festival αυτό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να δώσει το παρόν στο Festival στις 21 – 23 Φεβρουαρίου».

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ. Στάθης Σιούτης, τοποθετήθηκε:

«Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, στηρίζει το Motor Festival που θα γίνει από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων. Η εκδήλωση αυτή μαζί με το Ηπειρωτικό ράλλυ αποτελούν τα μεγαλύτερα events του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας».

«Να πω ότι η πληρότης για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι πάρα πολύ μεγάλη και σχεδόν αγγίζει το 100%. Θα φιλοξενήσουμε πάρα πολλούς οδηγούς από την Ελλάδα αλλά και από το Εξωτερικό, καθώς θα έρθουν και πάρα πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Βορειοδυτική Ελλάδα και από τα Βαλκάνια…»

«… Εμείς σαν Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων θέλουμε να καλέσουμε όλους τους φίλους κι όχι μόνο του μηχανοκίνητου αθλητισμού να έρθουν στο Πανηπειρωτικό στάδιο από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Κι επίσης, να ζητήσουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να ολοκληρώσει το Διευρωπαϊκό οδικό άξονα Ιόνια – Κακαβιά. Ένας δρόμος που τα επόμενα χρόνια θα φέρει πάρα πολλές λέσχες αυτοκινήτων και μηχανών από όλη την Ευρώπη».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αϊβατίδης, είπε:

«…ο Δήμος Ιωαννιτών στέκεται στο πλευρό κάθε διοργάνωσης σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τον αθλητικό πολιτισμικό… τη δυναμική της πόλης μας. Οι συμμετέχοντες του Festival τους οποίους καλωσορίζω θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης μας».

«Επίσης, θέλω να κάνω μια μνεία στην Περιφέρεια Ηπείρου και ειδικά στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γοργόλη στον οποίο είμαστε σε στενή επαφή ώστε με τις προσπάθειες από κοινού να αναδείξουμε την Περιφέρειά μας και το Δήμο μας πρωτοπόρο σε διοργανώσεις τέτοιου είδους».

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Λέσχης ΕΛ.ΕΤ.Α. κ. Χρήστος Σαρηγιαννίδης, ανέφερε:

«Είναι χαρά για μας την ΕΛ.ΕΤ.Α. να έρχονται στην πόλη μας εκδηλώσεις όπως το Motor Festival που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η θέση της πόλης μας στον αθλητικό χάρτη και ταυτόχρονα ενισχύεται η τουριστική της προβολή».

«Εμείς σαν ΕΛ.ΕΤ.Α. έχουμε φέρει το Motor Sport στα Γιάννενα και πιστεύω ότι στην Ελλάδα είμαστε από τις πιο ισχυρές λέσχες. Πάντα θα βοηθάμε τέτοιες εκδηλώσεις για να ενισχύσουμε όλον τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να βγει στον κόσμο με πιο καλά χαρακτηριστικά από ότι είναι ήδη».

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Τελευταία Νέα

ΠΕΑΚΙ: Συγχαίρει και ευχαριστεί για το πρωτάθλημα Στίβου

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συγχαίρει και ευχαριστεί για το πρωτάθλημα ΣτίβουΗ Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, συγχαίρει τους αθλητές,...

Δήμος Ζίτσας: Στο Δημαρχείο ο Υπουργός Εσωτερικών

Στο Δημαρχείο Ζίτσας ο Υπουργός Εσωτερικών κ. ΘεοδωρικάκοςΤην ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 32 έργων, προϋπολογισμού περίπου 53 εκατ. ευρώ, στην Ήπειρο, τα οποία...

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομης οπλοκατοχής.Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (31-07-2020) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του...

Δήμος Πρέβεζας: Τουριστική προβολή στο μετρό, το τραμ και στον ηλεκτρικό

Τουριστική προβολή από το Δήμο Πρέβεζας στο μετρό, το τραμ και στον ηλεκτρικό στην ΑθήναΤουριστική προβολή από το Δήμο Πρέβεζας στο μετρό, το τραμ...

Δείτε επίσης